Blog

Rezidans Yaşamı Hakkında Her Şey

Son yıllarda sıkça tercih edilen rezidanslar, konfor ve sosyal donatılarla güvenli bir yaşam alanı sunuyor. Eğer rezidans yaşamı için düşünceleriniz varsa size neler sunabileceği hakkında bilgi edinmek istiyorsanız yazımıza göz atın.

Rezidans Yaşamı Hakkında Her Şey

Yayın Tarihi:   05.02.2021

Rezidans, estetik mimari, konfor ve sosyal donatılarla, üstün teknolojiler ile donatılmış, yüksek güvenliğe ve zengin sosyal imkânlara sahip apartman kompleksi ve yaşam alanıdır.
Bu doğrultuda rezidans projelerinde sağlıklı yaşamı destekleyen fitness alanları genişledi, Altyapı sistemlerinin yeni olması sebebiyle tamirat gerektirmemesi, yeni malzemelerle tasarlanan banyo ve mutfakların şık ve kullanışlı olmaları, kullanıcının rahatlığına yönelik her detayın düşünülmüş olması rezidans projelerinin zaman içinde cazibesini daha da artıran en önemli nedenler haline geldi. 
Son yıllarda sıkça tercih edilen rezidanslar, konfor ve sosyal donatılarla güvenli bir yaşam alanı sunuyor. Özellikle büyük şehirlerde sayıları hızla artan rezidanslar sakinlerine bir evden daha fazlasını sunan özelliklere ve konfora sahip. Rezidansların normal bir evden farkı nedir? Rezidansların diğer konutlardan farklı, özel  resepsiyonkoruma ve güvenlik hizmetlerinin bulunmasıdır. Bu güvenlik sistemleri 24 saat özellikli akıllı teknolojilerle yönetilir. İnternet bağlantısı, klima, kablolu ve uydu tv gibi donatılar standarttır ve rezidanslarda ısıtma ve soğutma için akıllı teknolojiler kullanılır. Rezidanslar, çalışanları ve hizmetleriyle otel konforunu hissedeceğiniz yerlerdir. Her türlü temizlik, sosyal donanımlar ve imkanlar açısından bir otelin sunacağı tüm özellikleri içinde barındıran sistemlere sahiplerdir.
Konut projelerinin, yeterli alan olmaması nedeniyle çoğunlukla şehir merkezlerinden uzakta yapılmaları, kullanıcıların önemli ihtiyaçlarını site içinde karşılayabilmesini zorunlu kıldı. Rezidansların iç tasarımlarında kullanılan yeni malzemeler, banyo ve mutfakların şık ve kullanışlı olmaları, kullanıcının rahatlığına yönelik her detayın düşünülmüş olması bu tarz projelerin zaman içinde cazibesini daha da artırır hale geldi.
 
Rezidans yaşamının avantajları: 
- Üst düzey güvenlik hizmeti,
- Elektrik-su kesintisi gibi sıkıntıların olmaması
- Otopark sıkıntısının yaşanmaması,
- Spor salonu, restoran gibi hizmetler gece saatlerine kadar verilir.
- Ses yalıtımına sahip olduğundan gürültü sorunu yaşanmaz.
- Her şeyin elektronik olduğu akıllı bina sisteminin var olması,
- 7/24 teknik servis hizmeti vardır. Herhangi bir elektronikte ve asansörlerde arıza yaşanması durumunda acil müdahele yapılır.
- Ulaşım rahatlığı,
- Kuru temizleme, kuaför, ütü gibi hizmetlerinin bulunması,
- Uydu, internet bağlantısının hazır olması,
- Yönetimin şikayetleri mümkün olan en kısa sürede çözüme kavuşturması,

Gelecekte, konut içlerinde daha iç içe, mobilya ile ayrılan açık mekanlar görebiliriz. Küçük alanlar için tasarlanan ve fonksiyon değiştirebilen mobilya kullanımları yaygınlaşabilir. Bu tarz değişikler rezidanslara olan rağbeti artıracak gibi görünüyor.

DKY E-bülten

Satışı devam eden projelerimiz ve diğer yeniliklerle ilgili bilgi almak için, e-posta adresinizi bırakmanız yeterli